dicta brainobrain trešnjevka

Brainobrain Centar Trešnjevka djeluje u sklopu edukativnog centra centra za strane jezike Dicta na zagrebačkoj Trešnjevci.

Dicta je jedan je od prvih licenciranih Brainobrain centara u Hrvatskoj, te djeluje na više lokacija u Zagrebu: Poljička cesta 6, Nova Cesta 130, te u Osnovnim Školama Augusta Šenoe, Ljubljanica i Julija Klovića.

Za sve informacije o upisima, lokacijama i terminima održavanja predavanja možete dobiti na email [email protected] ili brojeve telefona 091 532 66 17 ili 01 88 96 362 te na Dicta Centar web stranici http://www.dicta-centar.hr/brainobrain

Upis na tečaj možete izvrštiti OVDJE

Brainobrain Treneri Trešnjevka

Rebeka Radić

Apsolventica sam psihologije koja više od godinu dana radi kao trenerica Brainobraina. Prije edukacije nisam bila upoznata s računanjem na abakusu te me program jako zainteresirao i oduševio benefitima koje primijećujem u svakodnevnom životu. 

Moja ljubav prema matematici iz gimnazijskih dana sada se isprepliće s mojim životnim pozivom i stručnim usmjerenjem. 

U radu s djecom imam priliku primjenjivati stečena fakultetska znanja te pružiti dijeci lijepo iskustvo u rastu i razvoju kroz dodatne aktivnosti. Također sviđa mi se interakcija s djecom jer mi pruža priliku učenja od njih samih, a i njihova iskrenost i spontanost mi donose nove perspektive i motivaciju u svakodnevnom radu.

Svakoj grupi se prilagođavam ovisno o interesima djece te nastojim iskustvo učenja napraviti što je moguće zanimljivijim.

Uživam u međusobnom dijalogu s djecom jer me njihova otvorenost i jednostavnost inspiriraju i potiču na kontinuirano učenje i razvoj.

rebeka radic brainobrain dicta
Rebeka Radić – Brainobrain Trenerica u Centru Dicta, Trešnjevka

Galerija

Scroll to Top