BRAINOBRAIN CENTAR SESVETE djeluje u sklopu centra za strane jezike Snaga znanja u Sesvetama.

Jedan je od prvih Brainobrain centara u Hrvatskoj, aktivan od 2013. godine kada praktički nitko u Hrvatskoj još nije ni znao što je mentalna aritmetika i na koje sve načine može pomoći u razvoju životnih vještina djece.

Danas već imamo vrlo pozitivna iskustva s djecom koja su završila svih deset stupnjeva Brainobrain akademije i ostvarila brojne ciljeve u školovanju, glazbi i sportu.

Ono što je najvažnije i što nas najviše veseli je to što su razvili svoje pune potencijale, postali samostalne, samopouzdane i fokusirane mlade osobe, koje si znaju postaviti ciljeve i mogu stići do njih bez puno muke. 

S godinama smo otvorili podružnicu i u Svetom Ivanu Zelini, pa se tako danas Brainobrain održava i na Pučkom otvorenom učilištu u Svetom Ivanu Zelini, na adresi Vatrogasna 3.  

Sve informacije o upisima i održavanju tečaja možete dobiti na email [email protected] ili broj telefona 091 522 80 28 te na našoj web stranici http://www.snaga-znanja.hr/brainobrain

Upis na tečaj možete izvrštiti OVDJE

Brainobrain team Sesvete

Voditeljica Brainobrain centra Sesvete i Sveti Ivan Zelina je Mirjana Fučkan, profesorica talijanskog i češkog jezika i književnosti s dvadesetogodišnjim iskustvom u nastavi stranih jezika za odrasle i djecu, kao i u prevođenju. 

Među prvima u Hrvatskoj je prepoznala vrijednost Brainobrain metode u razvoju životnih vještina djece: fokusa, koncentracije, pamćenja, vizualizacije i od 2013. godine uspješno radi kao Brainobrain trenerica.

brainobrain sesvete
prof. Mirjana Fučkan

IVONA KOVAČIĆ – BOB TRENERICA

Ivona Kovačić je diplomirana učiteljica razredne nastave s pojačanim programom iz informatike te Brainobrain trenerica.

Ljubav prema matematici i stranim jezicima iskazuje još od malih nogu, a osobito voli španjolski jezik i latinoameričku kulturu.

Iskustvo u radu s djecom stekla je radeći kao dječji animator te pomoćnica u nastavi u školskom i predškolskom odgoju i obrazovanju.

brainobrain sveti ivan zelina
Ivona Kovačić

Centar Sesvete i Sveti Ivan Zelina tel. 091 522 80 28 – E-mail: [email protected]

Galerija

Scroll to Top